Spreker sessie

Je kunt Tineke van Oosten boeken als spreker voor je evenement. Maatwerk is altijd mogelijk.

Tineke heeft een enorme drive om mensen te laten ervaren dat je vanuit een staat van innerlijke rust, al je ambities en dromen waar kunt maken. Maar dan zonder stress. Er is daarmee zoveel te winnen! Ze zegt wel eens gekscherend: “Was ik mijzelf van nu, 10 jaar geleden maar tegengekomen voor een wake-up call!”
Ze raakt mensen in hun hart met haar warmte en een enorme lading enthousiasme. Zo daagt ze je uit om met een nieuwe blik naar dit moment te kijken.

Iedereen is een genie

“Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn capaciteit om in een boom te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat hij niets kan.” -Einstein Welke bril je opzet als je naar je leven kijkt, bepaalt hoe je de wereld ervaart. Je kunt altijd kiezen voor het halfvolle of het halflege glas. Hoe werkt dit als je naar anderen kijkt? Zie je dan iemands goede kanten of juist de dingen die beter moeten? Waardering voor iemand, iemands goede kanten werkelijk zien, heeft meer impact dan je misschien wel vermoedt. Hoe zou het Picasso zijn vergaan als hij van jongs af aan te horen zou hebben gekregen dat hij belabberd tekent. Zou hij het nog aangedurfd hebben om een carrière als schilder te beginnen? We gaan spelen met waardering.

Je gaat zelf ervaren hoe het is om volledig gezien te worden en hoe het is om volledig te zien. De impact van waardering lijkt op het eerste oog misschien relatief klein. Maar zodra we beter kijken, zien we dat er een enorme kracht vanuit gaat. Door bewust onze aandacht te richten op de goede dingen, zetten we een flow in gang van positiviteit. In deze interactieve sessie, gaan deelnemers dit zelf ervaren.

Loslaten? Zonder stress leven? Hoe dan?!

Iedereen wil leven zonder stress. De dooddoener ‘je moet het gewoon loslaten’ is voor veel mensen een betekenisloze kreet. Want hoe doe je dat in vredesnaam in de dagelijkse hectiek van ons moderne leven, waarin je telkens meer dingen op je bordje krijgt? In deze sessie word je uitgedaagd je perceptie te verschuiven en de kunst van ontspanning te omarmen. Met als resultaat dat je uiteindelijk minder stress ervaart. De sessie kan op maat gemaakt worden. Interactief, met mindfulness oefeningen, of juist als lezing.

Keynote bewust werken en leven

Tineke maakt graag een keynote op maat. Thema’s waar ze over kan vertellen zijn onder meer: bewust leven en werken, verandering start altijd van binnenuit, stress en de kunst van ontspannen werken, mindfulness, vitaliteit, (werk)geluk, terugveren vanuit tegenslag, motivatie ben je zelf, zingeving in een business omgeving. Maatwerk met eigen thema’s is zeker ook mogelijk.

Heb je een vraag?