Re-integratie

Ben je aan het re-integreren of ga je dit doen? Meditatie is een stevige basis om vanuit innerlijke rust je uitdagingen tegemoet te treden. Het helpt je in het nu te blijven en voorkomt dat je je verliest in gedachten die stress veroorzaken. 

Met als gevolg dat je vol vertrouwen bent in wat je kunt.

De basis voor dit traject is emotionele intelligentie en Ascension meditatie. Een gefocuste mind zorgt voor rust en tevredenheid. Je hoofd blijft (of wordt weer) helder in alle omstandigheden.

Ascension zijn hele krachtige en tegelijk eenvoudige meditatietechnieken die je met ogen open en dicht kunt doen. Met ogen open zorgen ze voor focus en helderheid gedurende dag. Met ogen dicht ervaar je diepe rust en ontspanning.

Ascension is heel eenvoudig te leren en gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Er is geen zit-houding vereist, comfort is de leidraad.

Voor wie?

Het Mindful Ascension traject is voor mensen die hun mind willen trainen om fit en vitaal te re-integreren. Dit kan bijvoorbeeld na een burn-out of ziekte. Het is ook een uitstekende aanvulling op een ‘werkfit maken’ traject aangewezen door het UWV.

Opzet

8 sessies in 4 weken. Je traint in een groep van 5 tot 10 personen.
Van 10:00-12:00, iedere dinsdag en donderdag.
De focus is om je iedere keer naar huis te laten gaan met praktische tools en inzichten die je direct helpen in je dagelijks leven.

Praktische informatie

De kosten zijn € 475 voor het gehele traject van 8 sessies. 

In overleg starten bepalen we de startdatum van het traject.

Locatie
De locatie is centrum Haarlem of Haarlem Schalkwijk.

Resultaat
  • Verminder en voorkom stress op een snelle manier
  • Creëer meer rust, helderheid, creativiteit en focus
  • Verbeter de kwaliteit van je slaap op natuurlijke wijze
  • Verbeter de relatie met jezelf en de mensen om je heen
  • Bevorder je besluitvaardigheid en luistervaardigheid
  • Optimaliseer het gebruik van je tijd, leef efficiënter

Trainers

De training wordt door Debby-Jane en Tineke gegeven. Beide zijn ‘ervaringsdeskundig’. 

Debby-Jane heeft tijdens haar periode van burnout, een aantal jaar geleden, in Ascension haar passie en en weg terug gevonden. Op de website van Debby-Jane lees je over haar achtergrond. 

Tineke heeft na een auto-ongeluk een re-integratietraject doorlopen. Ascension was haar levenslijn hierbij. Tineke is tevens de oprichter van Omnira.

Mira Debby Jane Knufman

Beter leren kennen?

Tineke van Oosten

Beter leren kennen?

Heb je een vraag?