Over Omnira

Omnira staat voor allesomvattend en onbegrensd. We helpen mensen om op ieder moment te leven vanuit een staat van rust, volledige potentie en puur plezier. Ongeacht de externe omstandigheden. Het is er namelijk altijd, alleen zijn we vergeten hoe we vanuit deze staat van zijn kunnen leven.

Peak expierence blijven maken

Maslow noemt het een “peak experience”. We ervaren het als we bijvoorbeeld een berg hebben beklommen en het uitzicht bewonderen, als we naar die prachtige zonsondergang kijken of als we een huisdier aaien. Op dat moment zijn we niet bezig met gedachten over hoe het gisteren ging, of wat we hierna gaan doen. We zijn gewoon volledig aanwezig in het moment. Herkenbaar? En daar is niets mysterieus aan! Het is een heel natuurlijke staat van zijn.

Waarom blijven we daar dan niet altijd? Dit heeft twee hoofdredenen. De eerste is dat de meesten van ons niet weten dat het ook anders kan. De tweede is dat we geen tool hebben om bewust voor deze staat te kiezen. En precies daarmee helpt Omnira mensen. We geven je de tools om 100% van je leven vanuit deze peak experience te leven. Los van de beperkende constructies van de mind.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tineke van Oosten. Ik ben de oprichtster van Omnira. Ik ben een moderne Ishaya monnik en gebruik ook wel de naam Nirantara Ishaya. Ik ben modern in de zin dat ik mijn hoofd niet kaal scheer en geen monniksgewaad draag. Ik sta midden in de samenleving.

Samen met mijn vriend woon ik in hartje centrum van Haarlem (en dus niet in een klooster), breng graag tijd door met familie & vrienden, ik werk en heb een huis met hypotheek etc. Als monnik is het mijn levensmissie om mensen te helpen innerlijke rust te ervaren.

Evenwicht

Met zo’n 20 jaar werkervaring als manager en consultant, combineer ik inzichten uit het bedrijfsleven, het monnikschap en een leven midden in de maatschappij. Ik sla de brug tussen innerlijk evenwicht en het dagelijks leven. Ik help mensen te ervaren dat er middenin de hectiek van alledag een oase van rust tot je beschikking staat. Hierbij spreek ik uit eigen ervaring: na jaren over de hele wereld gewoond en gewerkt te hebben, ontdekte ik dat rust altijd met je meereist van binnen.

The Bright Path Ishaya's

Ik ben als Ishaya monnik aangesloten bij The Bright Path Ishaya’s. Een internationale groep monniken (niet religieus overigens) die een eeuwenoude traditie hebben op het gebied van bewustzijnsverruiming. Zie ook www.thebrightpath.com voor meer informatie.

Hier zie je een interview met Tineke door Patrick Kicken:

Samenwerking

Omnira werkt met een aantal andere Ishaya’s, professionals en trainers:

Mira Debby Jane Knufman

Beter leren kennen?

Sattwa Satu Klaver-Karjalainen

Beter leren kennen?

Prema Devi Katja Wognum

Beter leren kennen?

Shunyata Olle den Boer

Beter leren kennen?