Ascension cursus

Ontdek wat het betekent small

 

Tijdens deze cursus leer je de eeuwenoude en zeer effectieve Ishaya's Ascension meditatietechnieken.

De voordelen van het beoefenen van Ascension zijn talrijk. Het zorgt voor diepe rust, waardoor je fysieke lichaam een levenslange opbouw van stress kan loslaten. Het verhoogt mentale helderheid en creativiteit. Je krijgt een directe ervaring van puur plezier, door het leven in het huidige moment. Ascension verbindt je zo met je werkelijke levensdoel. Met als resultaat dat je steeds meer magie in je leven gaat ondervinden. En je krijgt steeds meer vrijheid van beperkende overtuigingen van de mind. Ascension is simpel, moeiteloos en doeltreffend.

Kiezen voor rust of stress

Stel je voor dat je altijd de keuze hebt tussen het ervaren van rust of het ervaren van stress? Vanaf het moment dat je je eerste Ascension techniek leert, ben je in staat om op ieder moment bewust te kiezen. De technieken kunnen met ogen dicht worden beoefend voor diepe rust en heling – en met je ogen open om met plezier door je dag heen te gaan.

Aan het einde van deze cursus heb je alles wat je nodig hebt om zelfstandig te mediteren. Doordat je Ascension tevens met je ogen open kunt doen, is het prima te integreren in je dagelijks leven. Je hoeft aan de buitenkant dus niets te veranderen, om van binnen rust te krijgen.

Peace within

Follow-up

Een uniek aspect van de Ascension Cursus is dat je van harte welkom bent deze zo vaak als je wilt, gratis te herhalen. We raden dit ook zeker aan, omdat het je ervaring van Ascension extra verdiept. De cursussen worden over de hele wereld gegeven en je kunt overal meedoen. Ook krijg je levenslang support van de Ishaya's op je ervaring van Ascension. Dit betekent dat je ons altijd hierover kunt bellen, mailen of appen.

The Bright Path Ishaya's

Ascension wordt vanuit The Bright Path gegeven, waarbij wij ook aangesloten zijn. De Ishaya's van The Bright Path zijn een internationale groep mensen die hun leven wijden aan het verruimen van bewustzijn. Ze zijn beschikbaar voor eenieder die een directe ervaring zoekt van leven vanuit je volle potentie. Zie ook www.thebrightpath.com voor meer informatie.

The Bright Path biedt tevens als follow-up gratis meditatieavonden aan op verschillende locaties in Nederland. Ook zijn er gevorderden dagen en retraites en is er, indien gewenst, een netwerk voor persoonlijke support.

 

Data van de cursussen

De komende tijd staat er ook weer een cursus gepland. Deze is in het weekend van 22 tot en met 24 november. De cursus is zonder overnachting. De tijden zijn vrijdag 22 november van 19:00-22:00. Zaterdag 23 en zondag 23 november van 10:00 tot 17:00. Hij wordt gegeven in Haarlem. Op de website van The Bright Path vind je meer informatie over het programma en de kosten. Ook kun je je daar opgeven. 

Geef je innerlijke rust prioriteit en ontdek wat het betekent om werkelijk te leven!

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en helderheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke @ omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties