Over Omnira

Omnira staat voor allesomvattend en onbegrensd. We helpen mensen om op ieder moment te leven vanuit een staat van rust, volledige potentie en puur plezier. Ongeacht de externe omstandigheden. Het is er namelijk altijd, alleen zijn we vergeten hoe we vanuit deze staat van zijn kunnen leven.

Maslow noemt het een "peak experience". We ervaren het als we bijvoorbeeld een berg hebben beklommen en het uitzicht bewonderen, als we naar die prachtige zonsondergang kijken of als we een huisdier aaien. Op dat moment zijn we niet bezig met gedachten over hoe het gisteren ging, of wat we hierna gaan doen. We zijn gewoon volledig aanwezig in het moment. Herkenbaar? En daar is niets mysterieus aan! Het is een heel natuurlijke staat van zijn.

Waarom blijven we daar dan niet altijd? Dat vroeg ik mij ten minste af toen ik zoveel jaar geleden erachter kwam dat we ook anders kunnen leven (wie ik ben, kun je hier lezen). Dit heeft twee hoofdredenen. De eerste is dat de meesten van ons niet weten dat het ook anders kan. De tweede is dat we geen tool hebben om bewust voor deze staat te kiezen. En precies daarmee helpt Omnira mensen. We geven je de tools om 100% van je leven vanuit deze peak experience te leven. Los van de beperkende constructies van de mind. 

Peak Experience wide

Iets voor jou?! Zo werken we in de praktijk

We geven:

Of neem direct contact met ons op! We horen graag van je. 

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en helderheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke @ omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties