Alive cut

Fitness voor de mind! Net zoals je je lichaam traint, kun je ook je mind trainen. Hierdoor word je creatiever, denk je vrijer en ervaar je meer plezier bij alles wat je doet! 

Wist je dat we gemiddeld zo'n 100.000 gedachten per dag hebben? Hoeveel daarvan zijn nieuwe gedachten denk je? Slechts 5 - 10%! Ascension helpt je om boven dit gekwetter van je geest uit te stijgen. Vanuit deze staat leven, brengt je een ervaring van innerlijke rust, puur plezier, enorme creativiteit en vrijheid. Je brengt je aandacht 100% in het nu, wat het enige moment is waar je werkelijk leeft.

Je kunt zelf kiezen...

Peace pain
 

Stel je voor dat je kunt kiezen tussen het ervaren van vrede of het ervaren van stress? We bieden gerichte training om dit te bereiken. Je krijgt tools waardoor je in staat bent om op ieder moment dat jij dat wilt voor rust en vrede te kiezen. Ongeacht de externe omstandigheden. Er hoeft namelijk aan de buitenkant niets te veranderen, om zo te kunnen leven.

Wat zijn deze tools?

Het zijn meditatietechnieken die je met je ogen open en je ogen dicht kunt beoefenen. Genaamd 'Ascension' (oftewel 'er bovenuitstijgen' in het Engels). Het zijn eeuwenoude en zeer krachtige technieken. Ze zijn simpel, direct en doeltreffend. Er is geen geloof vereist, ze werken altijd. 

Een aantal voordelen op een rij van regelmatige beoefening van Ascension:

  • vermindert en verwijdert stress op een snelle manier
  • geeft snelle resultaten van meer rust, helderheid, creativiteit en focus
  • verbetert de kwaliteit van de slaap op natuurlijke wijze
  • verbetert de relatie met jezelf en de mensen om je heen
  • bevordert je besluitvaardigheid en luistervaardigheid
  • optimaliseert het gebruik van je tijd, helpt bij het creëren van meer efficiëntie

Bekijk de video


Hoe leer je het?

Ascension kun je leren tijdens een cursus. Particulieren vinden hier meer informatie. We geven ook cursussen speciaal voor bedrijven

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en puurheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke@omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties